Elazığ'ın Arıcak ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Nevşehirli Onur Şan kısa sürede ilçede kendisini sevdirmeyi başardı.

Aslen Nevşehir'in Kozaklı ilçesinden olan genç Kaymakam Onur Şan, Niğde’nin Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde Kaymakam vekili, Düzce ili Çilimli ilçesinde de Kaymakam olarak görev yaptı.

En son 20.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Arıcak Kaymakamı olarak atanan Onur Şan evli olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

FİB Haber Merkezi olarak, Görev yaptığı her yerde sevilen ve sayılan bir isim olan Nevşehirli Arıcak Kaymakamı Onur Şan'a görevinde başarılar diliyoruz.

Arıcak Kaymakamı Onur ŞAN Kimdir?

1992 yılında Ankara’da doğmuş olup aslen Nevşehir Kozaklı ilçesine kayıtlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 2014 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden, 2020 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Kent, Çevre ve Yerel Yönetimler ana bilim dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Meslek hayatına 2016 yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında vergi müfettiş yardımcısı olarak başladı. 2017 yılında Şanlıurfa Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam refikliği stajını Armutlu ve Nizip ilçelerinde tamamladı.

Niğde’nin Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görevlendirildi. Yurt dışı stajı kapsamında Leicester Üniversitesinde dil eğitimi aldı. İngiltere’de yerel yönetimler üzerine çeşitli kamu kuruluşlarında incelemelerde bulundu. 2019-2021 yılları arasında Düzce ili Çilimli Kaymakamı olarak görev yaptı.

        20.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Arıcak Kaymakamı olarak atanan Onur ŞAN evli olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.