Ankara Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ile yönetim kurulu üyeleri, Ankara Çubuk Kaymakamı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Adem Keleş'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Dernek yönetimi ve üyeleri ile birlikte Çubuk Kaymakamı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Keleş'i makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Ağca, derneğin iki yıldaki mücadelesini ve yapılacak projeleri dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çubuk Kaymakamı Adem Keleş ise kendilerini ziyaret eden hemşehrilerine, bundan sonra Ankara'da yapacağınız faaliyetlerde aranızda olmaktan mutluluk duyacağını, elinden gelen desteği vereceğini açıkladı.

Ziyaret, günün anısına hediye takdimi ve çekilen fotoğraf ile son buldu.

Çubuk Kaymakamı Adem KELEŞ Kimdir?

Özgeçmiş:

Adem KELEŞ, 1975 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı yerde tamamladı. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde bir süre çalıştıktan sonra İçişleri Bakanlığı Zonguldak Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine başladı. Kütahya-Çavdarhisar ve Denizli-Akköy Kaymakam Vekilliği yaptı. 87. dönem Kaymakamlık Kursu sonrasında sırasıyla; Boztepe ve Akçakent Kaymakamlığı, Erzincan Vali Yardımcılığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğü ve Ayancık ve Gölyaka Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2010 yılında yüksek lisans çalışmasını tamamladı. “Elektronik Devlet; Kamu İşlemlerinde Dönüşüm ve İnnovasyon Aracı Olarak Kullanılması” başlıklı akademik çalışması bulunmaktadır. 

Halen Çubuk Kaymakamı olarak kamu hizmetine devam etmektedir.

İyi derecede ingilizce bilen Adem KELEŞ, evli ve üç çocuk babasıdır.