Göynük Köyü Muhtarlığı Köy halkını kapsayan yardımlaşma ile 65 yaş üzeri yaşlı, yalnız yaşayan ve bakıma muhtaç kesime günde 1 öğün sıcak yemek vermek için muhtarlık bünyesinde kurduğu aşevini hizmete geçirdi.

Gönül seferberliği başlatan Göynük Muhtarı İhsan Eron kurduğu aşevi ile her gün ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan yaşlı 60 kişiye ulaşıyor.

Göynük'te Artık Yaşlılar Kimsesiz Değil...

Göynük Köy Muhtarı İhsan Eron yaptığı açıklamasında; "Köyümüzde 65 yaş üzeri yalnız yaşayan, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza günde 1 öğün olmak kaydıyla sıcak yemek vermeye başladık. Muhtarlığımız Yardımlarından yararlanmak isteyen Vatandaşlarımızın  bize isimlerini bildirmelerini rica ediyorum." dedi.

Bu çorbada sizin de tuzunuz olsun! 

Muhtar Eron, açıklamasının devamında; "Başlatmış olduğumuz bu iyilik kervanında, aşevimize yemek yapımı, malzeme alımı gibi destekte bulunmak isteyenlerinde muhtarlığımızla irtibata geçmelerini bekliyoruz

Ayrıca Aşevinin masraflarını karşılamak adına para yardımı yapmak isteyen halkımızın muhtarlığımızın hesabının açıklama kısmına ‘Aş Evi yardımı’ yazarak yapmalarını, elden para vereceklere de makbuz kesileceğini belirtmek istiyoruz. Bu iyilik kervanı için yardımlarınızı bekliyoruz. Halkımızın görüş ve düşünceleri bizim için herşeyden önemlidir. Tavsiyelerinizi de dikkate alacağımızdan şüpheniz olmasın.

Şimdiden yapacağınız yardımlar için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı.