Nevşehir'de Esentepe mahallesi Milli İrade caddesi üzerinde ki adresinde hizmete açılan Gözde Kuruyemiş açılış töreni vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gözde Kuruyemiş Fabrika satış mağazasının önce kurdelesini kestiler sonra dualar eşlinde hizmete açtılar.

Çok eskilerde kalan ve hala damak tadı olarak aradığımız hani o sıcak kuruyemiş dükkanları vardı, paketleme işi çıkınca tarihe karışmış bu tür kuru yemiş dükkanlarından biri Nevşehir'de hizmete girdi.

Açılış sonrası davetliler işletmeyi gezerek, işletme sahibi Ali İhsan Aydoğdu'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İşletme sahibi Aydoğdu'da, açılışa katılan misafirlere teşekkür etti. Açılış sonrası misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Nevşehirli vatandaşları yeni işyerini gezerek satış reyonunda gezdiler ve işyerinden taze kuru yemişler ve şekerler alarak tadına baktılar.

Açılış töreni sonrası İşletme sahibi Ali İhsan Aydoğdu yaptığı açıklamasında, 30 Şubesi ile yaklaşık 40 yıldır İstanbul merkezli sektöründe hizmet veren Gözde Kuruyemiş firmamızı Nevşehir halkımızın hizmetine açmış olmanın büyük gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece memleketimize duyduğumuz büyük özlemi bu şekilde gurbetten sılaya taşıyarak nihayet bu büyük arzumuzuda yerine getirmiş olduk." dedi.

Gözde Kuruyemiş markamızı Nevşehirli hemşehrilerimizle buluşturmanın büyük bahtiyarlığını yaşıyoruz diyen Aydoğdu; "Hedefimiz güler yüz, tatlı dil ile müşterilerine hizmet etmektir. Bizim için müşteri memnuniyeti ön planda olmuş ve olmayada devam edecektir. Firmamaız Gözde Kuruyemiş Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  

GÖZDE KURUYEMİŞ'TE NELER VAR NELER...

Gözde Kuruyemiş İşletmemizde;

Fındık İçi (Giresun)
Badem İçi
Kabuklu Yer Fıstığı
Antep Fıstığı
Hurma
Siirt Fıstığı Duble

Fıstık İçi
Dakota Çekirdek Yerli
Karışık Kuruyemiş Delüx
Sarı Leblebi
Karışık Kuruyemiş Lüx
Karışık Özel

Kabuklu Ceviz ile tüm zengin kuruyemiş çeşitleri, yaş yemiş, draje, lokum çeşitleri, cevizli sucuk, şeker, çikolota ve tatlı çeşitleri, pişmaniye, pestil çeşitleri, baharat, bakliyat, aktar ürünleri ile tüm organik ürünleri bulabilirsiniz...

Biz kendi firmamızın bünyesinde bulunan makinalarımızda çiğ olarak gelen ürenleri kavurarak müşterilerimize taze olarak veriyoruz.

Ayrıca firmamızda Türk kahvesi çekimi yapılmaktadır. Sıcacık mis kokulu kahvelerin adresi Gözde Kuruyemiş'te buluşalım... 

"KURUYEMİŞ" bizim işimiz.

Gönül rahatlığı ile alışveriş yapacağınız işletme Nevşehir'de adından söz ettirecek.

En Taze Ürünler En Uygun Fiyatla Gözde Kuruyemiş'te...

Adres: Esentepe mahallesi Milli İrade caddesi No:66/A NEVŞEHİR