Gülşehir Belediyesi Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve toplam 10 kenti vuran deprem felaketinin ardından afetzedelere yardım göndermek için seferber oldu.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardım kolileri Belediye Düğün Salonu’nda toplanmaya devam ediliyor.

Gülşehir Belediyesi’nin dün başlattığı yardım kampanyası kapsamında, ihtiyaç malzemeleri toplanmaya devam ediyor.

Şimdiye kadar Gülşehir'de başlatılan kampanyasına 3 Tır yardım (3. Tır yükleniyor, yardımlar devam ediyor) 

Öte yandan hayırda yarışan Gülşehir Belediyesi, Nevşehir il genelinde deprem bölgesine en çok personel gönderen Belediye oldu.

Gülşehir Belediyesi arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere 41 personel gönderirken ayrıca deprem bölgesine, 

1 itfaiye, 
1 ekskavatör, 
1 33 KW Jenaratör,
5 hidromek  kepçe,
3 servis aracı sevk etti.

Gülşehir Belediyesi ekipleri mucize kurtuluşa tanıklık ettiler...

AFAD koordinasyonunda Gülşehir Belediyesi ekipleri Hatay’daki deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile depremden tam 29 saat sonra 2 Aylık Mehmet Çınar İsimli Bebek ve ailesini enkaz altından kurtarmayı başardı. Gülşehir Belediyesi Operatörü ayrıca Arda Bulut isimli bir gencide enkazdan çıkarttılar.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi; "Gülşehirimize teşekkür ediyorum. Deprem bölgesine 2 yardım tırımız yola çıktı. Kardeşlerimi gördükçe tüm bu zorlukların üstesinden geleceğimize olan inancım artıyor. Birlikte güçlüyüz, tüm bu zor günleri yine birlikte aşacağız. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. (Belediye düğün salonumuzda yardımlar devam ediyor ... Yarında devam edecek....) dedi.