Hain darbe girişiminin dördüncü yılında tüm yurtta olduğu gibi Gülşehir'de de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri düzenlendi.

Gülşehir de düzenlenen ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ etkinlikleri gün boyu devam etti. 

Düzenlenen program, ilçe genelinde bulunan tüm şehitlerimizin kabir ziyaretleri ile başladı. Kaymakam Ahmet Kavanoz, Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur İhtiyaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kürşat Tıraş, Emniyet Müdürü Adem Çetin ve daire müdürleri ile STK temsilcilerinin katıldığı kabir ziyaretlerinde şehit yakınları ve gezilerde hazır bulundu.

Kur’an-ı  Kerim Tilaveti ve dualarla anılan şehitlerin yakınlarını da ziyaret eden heyet, yürüyüş için saat 20:30 da Hükümet Konağı önünde tekrar bir araya geldi. Vatandaşlarında katılımıyla, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kurşunlu Cami’ye kadar yürüyen kalabalığa hitap eden Kaymakam Ahmet Kavanoz ve Belediye Başkanı Fatih Çiftci, milli birlik ve beraberlik ile millet iradesinin gücüne değindiler.

Program, Karavezir Parkı’nda bulunan serginin gezilmesi ve 15 Temmuz Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerin yazılmasıyla son buldu.