Hacıbektaş Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Yılmaz Akçaoğlu, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

Hacıbektaş S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetimine Adayız.

10 Temmuz 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Hacıbektaş S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Seçimli Olağan Genel Kurulunda ekibimizle birlikte, mensubu bulunduğumuz Kooperatif yönetimine adayız.

Şeffaf, yenilikçi, adil, daha dinamik ve heyecanlı bir anlayışıyla, merkezinde esnafın olduğu, esnaf ve sanatkarların mağdur edilmediği, eşitliği ve kolektif yönetim tarzını ön planda tutup, ahbap çavuş ilişkilerinin yaşanmadığı bir yönetim vaadiyle oylarınıza talibiz. 

Mücadelemiz; günümüzün zorlu piyasa koşullarında esnafımızın ve sanatkârımızın yanında olmaktır. Bizim amacımız; esnaf ve sanatkârımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda olmak ve birlikte hareket etmektir.  

Bilinmelidir ki Kooperatif Ana Sözleşmesi ve Yönetmeliğinde, Kooperatif işleyişi açıkça belirtilmiştir. Bu kapsamda esnaf ve sanatkarlarımıza Kooperatif imkanlarının, eşit ve adil bir şekilde sunulması ‘’bir lütuf’’ değil yönetimin asli görevidir.

Buradan yola çıkarak talip olduğumuz görevin bilinciyle, Esnaf ve Sanatkarlarına en iyi şekilde hizmet etmek için ekibimizle birlikte, 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Hacıbektaş S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Seçimli Olağan Genel Kurulunda oylarınıza talibiz.

Bu bağlamda seçimde beraber yarışacağımız diğer aday veya adaylara da şans ve başarılar dileriz.
Unutulmamalıdır ki bu sadece bir seçimdir. Seçim ise sizindir. 

Hacıbektaş S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetimi Adına 
Başkan Adayı
Yılmaz AKCAOĞLU