Hak-İş Konfederasyonu, Öz Büro İş Sendikası Nevşehir İl Başkanı M. Fatih Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Anne Baba Çocuk Okulu Kurucu Müdürü S. Taylan Kapucu’yu ziyaret etti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı faaliyet gösteren ABÇ Okulu’nun hizmet verdiği Gündüz Bakımevi, Çocuk Kulübü ve Psikolojik Danışma hizmetlerinin detayları ve sendika üyelerine tanınacak ayrıcalıklar hakkında istişarelerin yapıldığı görüşmenin sonunda, Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanlığı ile Anne Baba Çocuk (ABÇ) Okulu arasında çeşitli ayrıcalıkları içeren anlaşma imzalandı.

Buna göre; 2019-2020 eğitim öğretim döneminde geçerli olmak üzere, ABÇ Okulu bünyesindeki Gündüz Bakımevi, Çocuk Kulübü ve Psikolojik Danışma Merkezi’ne bağlı tüm hizmetlerden Nevşehir Hak-İş üyeleri, kimlik kartlarını ya da e-devlet çıktılarını tebliğ ettiklerinde avantajlı fiyatlardan yararlanabilecekler.

Hak-İş’li Annelere Müjde: Çocuklarınız Kreşe!

2-6 yaş arasındaki çocuklara 12 ay boyunca kesintisiz hizmet veren ABÇ Kids Gündüz Bakımevi’ne çocuğunu kaydettirmek isteyen sendika üyeleri %10’luk ekstra indirimden yararlanacaklar. Aynı zamanda 6-12 yaş arasındaki çocuklara hafta sonları ve yaz tatillerinde İngilizce kursu veren ABÇ Kids Çocuk Kulübü’ne çocuğunu kaydettirmek isteyen sendika üyeleri %20 düzeyinde ekstra indirimden faydalanacaklar.

Nevşehir Hak-İş Konfederasyonu üyeleri ve 1. derece yakınları, yedi yıldır Nevşehir’de ve 30 farklı vilayette faaliyet gösteren ABÇ Okulu Psikolojik Danışma Merkezi’nin ebeveynlere ve öğrencilere yönelik, “dikkat eksikliği, kaygı, anksiyete bozuklukları, öfke kontrolü, okul başarısı, özgüven kaybı…” gibi konuları içeren psikolojik danışma seanslarının tamamından %40 indirimle faydalanabilecekler. Bunun için sendika üyelerinin 03842153434 ve 05066452121 nolu telefonlar aracılığıyla ABÇ Okulu ile irtibat kurmaları gerekmektedir.

Sendika yetkililerinin ziyaretlerinden ve sendika üyeleri için böylesine güzel çalışmalar sergilemelerinden dolayı memnuniyet duyan Okul Müdürü S. Taylan Kapucu, sendika yönetimine teşekkür ederek, aralarındaki anlaşmanın Nevşehir’e ve sendika üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı M. Fatih Mutlu’da, sendika üyeleri için sağlanan avantajlardan ve desteklerinden ötürü Kapucu’ya teşekkür etti.