Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı programı “Neler Oluyor Hayatta” proğramında bugün, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Sarılar köyünde yaşanan su sıkıntısı gündeme taşındı.

Hakan Ural istedi, Yaşar Eroğlu susuz köyün sorununu çözdü!

Yaklaşık bir aydır akmayan suları nedeniyle büyük mağduriyet yaşayan Sarılar köyü’nde vatandaşların su meselesini ekranlara taşıyan Hakan Ural, Nevşehirli İş insanı Yaşar Eroğlu’nu arayarak yaşanan susuzluk meselesi için kendisinden yardım istedi.
 

Hakan Ural canlı yayında cep telefonundan NEVBİAD üyesi Nevşehirli hemşehrimiz Yaşar Eroğlu'nu arayarak; "Sarılar köyünde su sıkıntısı var mağdurlar. Senden rica etsem buna bir el atarmısın. Ben şimdi canlı yayındayım bu sorunu halledersin demi abi...? "- Hiç endişen olmasın diyor hemen görüşür hallederiz" diyor, Ellerinden öperim Allah senden razı olsun" dedi.

Ural'ın çağrısı sonrası harekete geçen Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu, Avanos Kaymakamlığı ile iletişime geçerek gerekli işlemlerin başlatıldığının müjdesini verdi.