Ülke genelinde art arda çıkan yangınlar nedeniyle milyonlarca vatandaşımızın da yüreği yandı

‘Vatan hainleri yaksalar da biz inadına fidan yeşerteceğiz’

İklim krizine karşı ormanlarımızı çoğaltmamız gerekirken, Osmaniye, Adana, Mersin, Muğla, Antalya, Kütahya, Bodrum ve Kayseri'de eş zamanlı çıkan yangınlar ile yüzlerce hektar ormanımızın ve içinde yaşayan binlerce canlımızın yok oluşunu maalesef üzülerek takip ediyoruz.

Bu yangında içimiz ancak 2 şekilde soğur...

1) Ormanlarımızı kundaklayanlar ve orman yangınlarına sebebiyet verenlere en ağır cezalar verilmelidir.

2) Devletimizden milli fidan kampanyası istiyoruz.

İçimiz yanıyor ve yüreğimiz parçalanıyor!

Vatan haini alçak terörist ve zihniyeti tarafından kasten çıkarılan yangınlara karşı Devletimizden milli fidan kampanyası istiyoruz.

“Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz.” buyuruyor Sevgili Peygamberimiz. Bizler vatan evlatları olarak yarınımız geleceğimiz çocuklarımıza temiz, yeşil ve korunmuş bir doğa bırakmak en büyük sorumluluklarımızdan birisi...

Desteklemeye hepimiz hazırız.

Her doğan için, her evlenen için her sünnet olan için bir fidan dikelim... Nikah şekeri yerine fidan hediye edelim birbirimize. Okullarda her öğrencinin birer fidanı olsun.

Tüm spor kulüpleri taraftar sayısıyla övündükleri gibi ağaç dikme kampanyasınada destek vererek yurt genelinde oluşturulacak Ormanlık alan adına dikilen fidan sayıları ile de gurur duyacakları kampanyalar yürütsünler.

Toplumsal olarak artık bu görev hepimizin üstünde. Nasıl ki herkes bu vatanı ay yıldızlı bayrağı için evlat yetiştiriyorsa aynı duygularla her ailenin bir fidanı olsun.

Unutulmasın ki bu ülke bizim, bu sorumluluk hepimizin...

İsmi ister PKK'lı isterse başkası, ne olursa olsun TÜRKİYE düşmanı oldukları kesin olan alçaklar tarafından yakılan ormanlarlarımızı yine yeşerteceğiz..!

Ağaçlarımızı yaksalarda ekecek vatan toprağımız var, toprak susuz kalsa da sulayacak kanımız var!

Öyleyse; ‘Vatan hainleri yaksalar da bizler Vatansaverler olarak inadına fidanlar yeşerteceğiz, ormanlara dönüştüreceğiz’

Ve unutulmasın ki bu ağaçları yakan kahpeler, "CEHENNEMDE" sizlerde diri diri yanacaksınız.