İstanbul'da yaşayan ve rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gören Nevşehirli değerli hemşehrimiz Yavuz Özgün vefat etti.

İhlas Vakfı mensuplarından 72 yaşında hayatını kaybeden Yavuz Özgün'ün cenazesi bugün saat 14.00'da İhlas Marmara 1.Kısım Camii'nde kılınıp, Eyüp Sultan Kabristanlığı'na defnedilecek.  

YAVUZ ÖZGÜN KİMDİR?

'Nevşehir'de 1949 yılında doğan Özgün, ilk ve orta tahsilini Nevşehir'de tamamladıktan sonra öğretmen olarak göreve başladı. Özgün, Gazi Üniversitesi Eğitim Enstitüsü'nden mezun olduktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'nda Şube Müdür Yardımcısı olarak atanıp sırayla Şube Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Personel Genel Müdürlüğü görevlerinin yanında TBMM Personel Daire Başkanlığı ve Başkanlık Müşavirliği görevlerinde de bulundu. Emekli olduktan sonra TGRT TV Genel Müdürü olarak hizmet veren Özgün, evli ve 2 çocuk babası idi.

FİB Haber.com ailesi olarak; Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz. İnnâ Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn…

Muhakkak Ki Allah’tan Geldik Yine Ona Döneceğiz…Allah Rahmet Eylesin … Mekanı Cennet Olsun …

Korktuklarından Emin, Umduklarına Nail Olsun … Rabbım Rahmetiyle Muamele Etsin İnşallah...(Ruhu İçin 3 İhlas, 1 Fatiha)

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)