Nevşehir Merkez’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran “Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan il Merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnaflarla sohbet eden İl Başkanı Kemikkıran “ Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Her zaman dinamik, her zaman sahada bir teşkilat olan AK Parti Kadroları olarak bizde çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Ortak paydamız Nevşehri, gayretimiz Nevşehir’imiz için ülkemiz için. Hep daha iyisinin peşindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir arada olmaktan çok keyif alıyoruz. Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz. Onları dinleyerek, talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın derdi bizim derdimiz. Dünde böyleydi, bugünde böyle, yarında böyle olacak. Bizim siyasetimizin odak noktası insandır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın söylemi çalışmalarımızın merkezi olmuştur. Milletine aşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız  bu yolda misyonumuz aynı şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi  biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmeye devam edeceğiz.”dedi.