Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru ve İl Genel Meclis Üyeleri Metin Vural ve Mehmet Fatih Tekeç ile Genel Sekreter Yardımcı V. Tolga Balak Acıgöl İlçesine Bağlı Kozluca ve Ağıllı Köylerini Ziyaret ederek Vatandaşlarımız sorun ve isteklerini yerinde dinlediler.

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç ve Genel Sekreter Kamil Duru Acıgöl İlçesine bağlı İnallı Köyünü ziyaret ederek Vatandaşlarımızın sorun ve istekleri ile ilgili bilgi aldılar. Ziyarete Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'te eşlik etti.

Öte yandan İl Özel İdare Nevşehir Köylerine Hizmet Götürmek İçin Aralıksız Çalışıyor.

Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü saha ekipleri sorumluluk alanında bulunan 153 köyde ikamet eden vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için aralıksız çalışmaktadır. Bu kapsamda;

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince;

Mahmat Köyümüzde foseptik ve kanalizasyon arızaları giderilmiş olup ek kanalizasyon hattı ilave edilmiştir.

Topaklı Köyümüzün kanalizasyon hattında meydana gelen tıkanıklıklar açılmıştır.

Topaç, Avuç ve Emmiler Köylerimizde meydana gelen kanalizasyon arızaları giderilmiştir.

Özyayla, Karacaören, Karacauşağı, Yeniyaylacık Köylerimizde içme suyu arızaları giderilmiştir.

Altıpınar, Küçükayhan, Çardak, Ağıllı, Çiftlik, Civril ve Sadık Köylerimizde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderilmiştir.

Kurugöl ve Doğala Köylerimizde içme suyu kuyusunda Köylerimizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli ölçümler yapılmış ve kuyudaki su kapasitesini arttıracak önlemler alınmıştır.