Nevşehir'in ilk toptan ve perakende bahçe ve teras mobilya markası "İNNESTT Kapadokya" Firma Sahibi Mehmet Ali Soydemir, İstanbul'da düzenlenen Avrupa’nın en büyük mobilya fuarına katıldı.

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan İnnestt Kapadokya Firma Sahibi Mehmet Ali Soydemir, mobilya sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Mobilya fuarına bizde markamızla katılarak yerimiz aldık. Bu tür fuarlar, Türk mobilya sektörünün dünyadaki gücünü pekiştiriyor. İNNESTT Kapadokya olarak bizler de gerek ülkemizdeki, gerekse yurtdışındaki fuarlara katılarak, yeni kreasyonlarımızı alıcılarla buluşturuyoruz. Dünya'da sektöre dair gelişmeleri yakından takip ediyoruz" dedi.

“İki fuar merkezinde düzenlenen Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı”

​Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Mos Fuarcılık A.Ş. iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile kıtaları kesiştiren İstanbul’da Avrupa’nın en büyük mobilya fuarına imza attı.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul FUar Merkezinde aynı anda düzenlenen bu büyük buluşmada dünya mobilyasının en önemli aktörleri bir araya geldi. Lüks Mobilyalar , Modern-Modüler Mobilyalar , Ofis-Okul-Eğitim Mobilyaları, Bahçe Mobilyaları ,Bebek-Çocuk-Genç Odası Mobilyaları, Yatak/Baza,  Aksesuarların buluduğu farklı ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarda Türk Mobilyası dünyanın beğenisine sunuldu.

Innestt Kapadokya Nevşehir'in ilk toptan ve perakende bahçe ve teras mobilyası markasıdır.

İNNESTT KAPADOKYA

Ev ve Bahçe Mağazası

Adres: Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi 3/A NEVŞEHİR

GSM: 0 507-988-50 50 

Tel: 0 384 333 4 333

Instagram; innesttkapadokya