Nevşehirspor Kulübü eski Başkanı Fahri Nevşehirli iş insanı Muzaffer Leblebici’nin oğlu Agah Leblebici, Deniz Leblebici ile Bolu Hilton Hotel'de düzenlenen muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. 

Siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimleriyle, her iki ailenin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Deniz ve Agah Leblebici çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Genç çiftin düğün merasimine, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan V. Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Samsun Valisi Zülküf Dağlı, Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Düzce Belediye Başkanı Doktor Faruk Özlü, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe,  Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç, Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Niğde Milletvekili Yavuz Ergün, Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Karaman Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çakır, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, BİM AŞ Ceo Galip Aykaç, Mustafa Eldivan, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz ve iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezine her iki aile adına açıklamada bulunan İş insanı Muzaffer Leblebici; "Bu güzel günümüzde düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.'" dedi.

Düğün töreni sonrası mutlulukları gözlerinden okunan günün kahramanları Deniz ve Agah Leblebici çiftide, "Şuan çok mutluyuz ve çok sevinçliyiz. Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Darısı tüm bekarların başına" dediler.

FİB Haber merkezi olarak, Nevşehir’in yanı sıra Düzce, İstanbul ve Gaziantep’deki işletmelerinde çok sayıda insanın istihdamını da sağlayan iş insanı Muzaffer Leblebici’yi kutluyor, Deniz ve Agah Leblebici çiftine bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬