Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183'ncü Yıl Dönümü nedeniyle Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın ile Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İlyas Uysal’ı ve jandarma personelini makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan Vali Becel; “Jandarma Teşkilatı, güvenlik ve asayişin sağlanması, şuç işlenmesinin önlenmesi, terörle ve kaçakçılıkla mücadele gibi önemli görevleri üstün hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatı’mızın kuruluşunun 183. yıldönümünü kutluyor, İl Jandarma Komutanlığı personelimiz başta olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı, mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. ” dedi.

Ziyaret sonrası Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183'ncü Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen başarı belgeleri jandarma personeline Valimiz İnci Sezer Becel tarafından takdim edildi.