Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Kozaklı Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kabukcuoğlu, onlarca ekip ile Kozaklı’mızı adeta şantiye alanına çevirdiklerini söyledi.

BAŞKAN KABUKCUOĞLU: “KOZAKLI’YI ŞANTİYE ALANINA ÇEVİRDİK”

"Gönülden gönüle giden yollar inşa ediyoruz…"

İlçenin dört bir yanında çalışmalarının devam ettiği Kozaklı'yı adeta şantiye alanına çeviren Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, “Yaz aylarının gelmesi ile hizmetlerimize hız verdik. Gerek ilçemizin imarlı alanlarında gerekse de kırsal bölgelerde 24 esaslı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek en büyük mutluluk kaynağımız.  Halkımızın ulaşım sorunlarını çözerek hem yolları hem de gönülleri yapıyoruz. Kozaklı'mızda yaptığımız yeni yollar ile ulaşımın kalitesini yükselterek konforunu da arttırıyoruz.” dedi.
 

“ÇALIŞMALAR SONUCUNDA KOZAKLI YENİ BİR YÜZE KAVUŞACAK”

İlçenin tüm mahallelerinde cadde ve sokaklarında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Kabukcuoğlu, “Belediyemize bağlı ekipler halkımızın ulaşım sorununu ortadan kaldırmak ve yaşam kalitesini arttırmak için hiç ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. İlçemizin her bir köşesinde yaşayan halkımız müsterih olsun. Tüm mahallelerimize eşit ve adil bir şekilde hizmet edeceğiz. Kozaklı’nın bir ucundan bir diğer ucuna kadar her noktaya dokunacağız. Özellikle şunu söylemek istiyorum. Altyapı zahmetli ve zaman isteyen bir iş. Bu yüzden ister istemez bir takım aksaklıklar olabiliyor. Vatandaşlarımızın bu konuda anlayışlı olmalarını istiyorum. Bu senenin sonunda bu sıkıntılardan kurtulacağız inşallah. Çiçek gibi bir Kozaklı için, gece gündüz demeden "Durmak Yok YOLA DEVAM” ifadelerini kullandı.