Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden,Polis Baş Müfettişliği görevine getirilen Metin Kalayoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’ye veda ziyaretinde bulundu.
Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren İl Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden Polis Baş Müfettişliği görevine getirilen Metin Kalayoğluveda ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’yi makamında ziyaret etti.
Başkan İnce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehir’de görev yaptığı sürece verdiği hizmetlerinden dolayıKalayoğlu’na teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
Metin Kalayoğlu'da Başkan İnce’ye çalışmalarında başarılar dileyerek kendisine teşekkür etti.Kalayoğlu,Nevşehir’den güzel anı ve dostluklarla ayrılacağını belirtti.
Ziyaret sonrasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, günün anısına Metin Kalayoğlu'na Kapadokya yöresine özel çini bir tabak hediye etti.