3 Yıl Önce Güneydoğuda Gazi olan Uzman Çavuş Ümit Ünlü (1989) kalp krizi sonucu vefat etti.  Ünlü'nün Türk bayrağına sarılı naaşı, babaevinde helallik alınmasının ardından Merkez Camisi'ne getirildi.

Cenazesi Avanos ilçesi Merkez Şevket Tekin Camiinden kaldırıldı. Avanos Alaaddin Mahallesinden Hüseyin Ünlü oğlu 31 Yaşındaki Gazi Ümit Ünlü'nün Cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gazinin Cenaze törenine, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Nevşehir Jandarma Komutanı Hüsamettin Erol, kurum amirleri , gazinin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

TaziyeTel: 0 553 070 51 50

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhum Gazimiz Ümit Ünlü'ye Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz. Allah Rahmet Eylesin.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde: “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Haber: Metin YILDIRIM