Kendisini tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman; "Ürgüp'e hizmet aşığı Mustafa Kırboğa ağabeyimizi rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Merak etmeyin durumu gayet iyi. Tez zamanda Ürgüp'ün tanıtımı için çalışacağımız günleri dört gözle beklerken sizden de dua istiyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Kırboğa'da ziyareti için Kahraman'a teşekkür ediyorum. Şuan çok şükür iyiyim. Tüm sevenlerimizn dualarını bekliyorum. Ayrıca Ürgüp Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erkal Yandı nezdinde tüm çalışanlarına özel teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Kapadokya bölgesinde çekilen bir çok dizi, sinema ve reklam filmlerine profesyonel ekibi ile yıllardır cast casting hizmeti veren Kapadokya'nın gönül elçisi değerli ağabeyimiz Mustafa Kırboğa'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Gerek ilimize gerek Ürgüp ilçemize gereksede Kapadokya Bölgemize sağladığı katkılar nedeniyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz.