Kapadokya Platform Başkanı Ahmet Erdemli ve platform yöneticileri Mahmut Özdemir ile Fatma Özüberk Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

 www.fibhaber.com ziyaretinde gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile görüşen Kapadokya Platform Başkanı Ahmet Erdemli, Kapadokya bölgemizde geniş bir yayın ağına sahip olan FİB Haber'in Nevşehir ve ilçelerinin durumuyla ilgili taze, tarafsız ve objektif yayıncılığını takdir ettiğini belirtti.

Yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına da teşekkürlerini ifade eden Kapadokya Platform Başkanı Ahmet Erdemli ziyarette yaptığı açıklamasında, Aslen Özkonaklı olduğunu ve İstanbul'da yaşadığını ifade ederek kurdukları platform ile amaçlarının "Daha Güzel ve Yaşanabilir Bir Kapadokya" adına birlikte el ele vererek sosyal sorumluluk projleri çalışmalar yürütmek olduğunu ifade etti. Bu kapsamda çevreci ve duyarlı bir yaklaşımla aşığı olduğu memleketine kampanyalar eşliğinde fidanlar dikildiğini ifade etti.

Profesyonel bir dalıcı olduğunu ifade eden Erdemli, dört bir köşesiyle cennet vatanımızın yarınlara bırakılması gibi misyon üstlenerek çalışmalar yürütüyoruz.  Mesela, Çanakkale şehitleri anısına geçen yıl Nevşehir Avanos Özkonak arasi ziyaret dağı bölgesinde diktiğimiz ormanların yeşerdiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu minhalde Kapadokya Platformu olarak çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Kapadokya Platform Başkanı Ahmet Erdemli ve platform yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında kolaylıklar diledi.