Geçtiğimiz günlerde Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret eden kara kalem sanatcısı Gülhan Kartal, Nevşehir'in gururu Zeki Didinmez'e bir sürpriz yapmak istedigini söyledi.

Ardından kara kalem çalışmasını tamamlayarak haber merkezimizi ziyaret eden Genç sanatçı Kartal, kendi elleriyle çizdigi resmi Afrin Gazisi kahramanımız Zeki Didinmez'e hediye etti.

Şimdiye kadar bir çok siyasetçi ve sanatçıların kara kalem resimlerini yaptığını ifade eden Gülhan Kartal, bu resmin belkide en anlamlısı olduğunu ifade ederek Gazimiz Didinmez'e ait çizdiği kara kalem resmi hediye etti.

Kara kalem çalışmasını ilgiyle inceleyen Didinmez, Genç sanatçı Gülhan Kartal'a tesekkür etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Nevşehirli gururumuz Uzman Çavuş Zeki Didinmez, "Genç kardeşime teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışmaya imza atmış.  Emeğinden ve hediyesinden dolayi kendisine tesekkür ediyorum." dedi.

www.fibhaber.com internet gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fiket Çapacı'da ziyaretlerinden ve yaptığı bu anlmalı çalışmadan dolayı Nevşehirli kara kalem sanatcısı Gülhan Kartal’a teşekkür ederek başarılar diledi. 

Haber: Mustafa Ferveren