Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ve İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat Kavak beldesinde bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Kavak Belediye Başkan Feridun Bağcı'yı ziyaret eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, beldede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundular.

Vali Becel daha sonra, Merkez İlçeye bağlı Kavak Beldesinde vatandaşlarla buluştu. Vali Becel, ziyarette vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Ziyarette Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Vali Becel'e közde pişmiş patatesten ikram etti. Nevşehir patatesinin kalite ve lezzetini bilmeyen yoktur diyen Vali, patatesleri vatandaşlarla paylaştı. 

Vali Becel ve İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, beldenin eğitimine sağladığı desteklerden dolayı Kavak Belediye Başkan Feridun Bağcı'ya teşekkür etti.

Kavak Beldesi Recep Tayyip Erdoğan İlkokulunda idareci ve öğretmenlerle bir süre sohbet edip eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Anasınıfını ziyaret ederek, eğitim gören minik öğrencilerle yakından ilgilendi ve sınıf aktivitelerini izledi.

Daha sonra Kavak Beldesi Recep Tayyip Erdoğan İlkokulunu ziyaret eden Vali Becel, ziyarette, öğrencilerle sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi.