Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'nın oğlu Ferdi Bağcı, Edanur Sonkaya ile rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.  Düğüne Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Nevşehir protokolü bu düğünde buluştu...

Nevşehir siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimlerle, her iki ailenin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun  katıldığı düğün töreninde Edanur ve Ferdi Bağcı çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Genç çiftin nikahını Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç kıyarken şahitliklerini ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru birlikte yaptı.

Çiftin Kavak Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Garnizon Komutanı Hüsametin Erol, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, İl Ticaret Müdürü Ahmet Taygurt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Zeki Didinmez, Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş, Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Önceki dönem Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, önceki dönem Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile çok sayıda davetli katıldı.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, www.fibhaber.com a yapmış olduğu özel açıklamalarında bu en mutlu günümüzde bizleri onurlandıran ve yalnız bırakmayan, değerli Nevşehir protokolümüze, eş, dost ve akrabalarımıza ayrıca tüm Kavaklı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun dedi.

Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, genç çiftin ailesi, misafirlerini girişte karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

Düğünde gönüllerince eğlenen davetliler düğün töreni sonrası, genç çifti tebrik ederek, ayrıldılar.

Rüya gibi geçen düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan gecenin kahramanları Edanur ve Ferdi Bağcı çiftide "Bu en mutlu günümüzde düğünümüze teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyondan Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları eşliğinde dünya evine giren genç çiftimiz Edanur ve Ferdi Bağcı'ya, FİB HABER MERKEZİ olarak iki cihan saadeti diliyoruz.‬

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı