Avanos Kaymakam Refiki Ayhan Kalaycıoglu, ilk mesaisinde Avanos Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Güven ve beraberindeki heyet ile Avanos çarşısında Covid-19 denetimleri yaptı.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması konusunda yapılan denetimlerde, belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadele konusunda insan hareketliliğinin fazla olduğu alanlarda temasın en az düzeye indirilmesinin sağlanması için, Avanos ilçe merkezinde “SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN” sloganıyla denetim yapıldı.

Denetimlere katılan Avanos Kaymakam Refiki Ayhan Kalaycıoglu ve beraberindeki heyet, ilçe merkezinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek Covid-19 tedbirlerine uyulup uyulmadığı denetlendi. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu lokanta, kafe, restoran gibi yeme içme ve konaklama tesisleri ve diğer esnaflarımız ile taksi duraklarını kapsayacak şekilde geniş kapsamlı denetim yapıldı.

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner'in il dışında olması sebebiyle katılamadığı denetimlerde Kaymakam Refiki Ayhan Kalaycıoglu’na, Avanos Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Güven, İlçe Emniyet Müdür V. Kemalettin Çetin, İlçe Sağlık Müdürü Adnan Kakilli ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Haber: Metin Yıldırım