AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ,Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile karla mücadele eden ekipleri ziyaret ederek sıcak çorba ikramında bulundular.

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı sonrası cadde üzerinde ve sokak aralarında karla kapanan yolları ve kaldırımları temizlemeye Belediye ekipleri, yolları açık tutabilmek için 24 saat esasına göre aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Gece vardiyasında karla mücadele eden ekipleri ziyaret eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet, yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol'dan bilgi aldıktan sonra ekiplere sıcak çorba ikramında bulundu. Belediye aracından doldurduğu çorbaları karla mücadele eden ekiplere dağıtan Başkan Kemikkıran, belediye çalışanlarıyla bir süre sohbet etti.

Özverili bir şekilde karla mücadele eden ekiplere teşekkür eden Başkan Kemikkıran, karla kapanan yolları ve kaldırımları açık tutabilmek için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade ederek, “Bu özverili çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Savran nezdinde tüm ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Zabaha kadar buradayız derken şaka yapmıyorduk. Merkez İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan ,Gençlik Kolları Başkanım Haluk Köybaşı ve yönetimlerimiz ile beraber karla mücadele ekiplerimize bu soğuk günde sıcak çorba ikram edip kolaylıklar diledik..." dedi.