Türk Kızılay Nevşehir Şubesi tarafından vekaletle kurban kesim kampanyası kapsamında vatandaşların kurban bağışını almak üzere Gül bahçe önünde stant açtı.

2007 yılından bu yana ‘Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’ düzenleyen Kızılay, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla sesleniyor. 

Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Türk Kızılayı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda vekaletle kurban bağışı aldıklarını belirterek, vekaletle kurban kestirmek isteyen herkesi Kızılay Nevşehir Şubesi’ne davet etti.

Türk Kızılayı 2020 yılı vekaletle kurban bağışı hakkında bilgilendirmelerde bulunan ve 2020 yılı vekaleten kurban bağış kampanyasının bu yıl ‘Kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye" olduğunu belirten Kızılay Şube Başkanı Eran Civelek, 2020 yılı kurban bağış bedelinin yurt dışı 850 TL yurt içi 1050 TL, olduğunu aktardı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışında bulunacak vatandaşları kurban bağış standlarına ya da Kızılay Şubesi’ne beklediklerini belirten Civelek, isteyen vatandaşların da Kızılay'ın Nevşehir şubesi hesaplarına bağışta bulunabileceklerini kaydetti.

Bilgi ve İletişim İçin: 0 552 168 18 04