Kızılay ekiplerinin ve gönüllülerinin  gece gündüz ayırt etmeden gerçekleştirdiği insani yardım çalışmaları sayesinde ihtiyaç sahipleri bir nebze olsun nefes alıyor.

Konu İle Açıklamada Bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek; "Yatak İhtiyacı olan ihtiyaç sahibi ailelerimizi Borsa Kavşağı Üstünde Vakıfbank Karşısında Bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şubemize bekliyoruz. Yardımlarımız Kimlik ve yazılı olarak başvuru kanalıyla gerçekleşiyor, Kızılay Sosyal Yardımlar Bilgi Sistemlerimizden gerekli kontrolleri yaptıktan sonra ihtiyaç sahipliğini tespit ettiğimiz ailelerin yardımlarını teslim ediyoruz ayrıca Koronavirüs testi Pozitif olup karantina süreçlerini evlerinde geçiren, 65+yaş üstü olan ve kronik hastalıkları olan İhtiyaç Sahibi ailelerin 0 552 168 18 04 nolu Kızılay Nevşehir Kurumsal Numarası üzerinden ulaşması halinde Gıda Kolisi, Hijyen Kolisi ve Kurban Payı olan Kıyma, Kavurma ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Bağışlarınızla bir ihtiyaç sahibinin derdine ortak olmak istiyorsanızda aynı şekilde 0552 168 18 04 nolu hattımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Bağışlarınızla Güçlü Kızılay!