Türk Kızılay Nevşehir Şubesi, Kozaklı Belediyesi iş birliğiyle, Kozaklı ilçesinde 150 aileye “Gıda Kolisi” dağıtımı gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi ramazan ayında yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için büyük bir hızla çalışmaya devam ediyor.

Kızılay gönüllülerinin ve belediye personellerinin bulunduğu dağıtımda ev ev dolaşılıp gıda kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Çalışmayla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek: "Hayırseverlerimizin, şubemize bağışladığı gıda kolilerini, Mübarek Ramazan ayında Nevşehir'imizin her noktasına ulaştırmak, ihtiyaç sahibi ailelerimizin iftar ve sahur sofralarına bir nebzede olsa katkıda bulunmak adına hafta içi, hafta sonu ayırt etmeden gönüllülerimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün çalışmamızı Kozaklı belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Ayrıca ilimizdeki tüm ilçe,belde ve köylere bağışçılarımızın destekleriyle Ramazan ayında gıda kolilerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.