Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde sürdürülen askeri operasyonda görev yapan komşumuz Niğde Değirmenli Beldesinden Piyade Uzman Çavuş Savaş BORLU şehit oldu.

Niğde Merkez Değirmenli Kasabasında İkamet eden ( Mustafa Borlu oğlu) Piyede Uzman Çavuş 14.ŞUBAT 1996 Doğumlu Savaş BORLU (26)'nun ailesine acı haber verilirken, Bekar olduğu bildirilen Şehidimizin baba ocağı Türk bayrakları ile donatıldı.

2 Şehidimiz var...

Milli Savunma Bakanlığı'dan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, Arama Tarama faaliyeti esnasında BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada,  P. Uzm. Çvş. Harun YILDIRIM ve P. Uzm. Çvş. Savaş BORLU şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir." denildi.

FİB Haber Merkezi olarak, Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.