Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görevli Nevşehirli Polis Memuru Oğuzhan Fidancı, memleketi Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyünde toprağa verildi.

Milletimizin Başı Sağ Olsun…

Kırşehir Çocuk Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Nevşehirli Polis Memuru Oğuzhan Fidancı, 14/02/2021 günü tedavi gördüğü Kırşehir Devlet hastanesinde çoklu organ yetmezliğinden vefat etti.

Evli ve 2 çocuk babası  44 yaşındaki Nevşehirli Polis Memuru Oğuzhan Fidancı'nın cenazesi bugün Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyünde Nevşehir Sosyal ve Sağlık Şube Müdürlüğü, Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı, Kırşehir Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ve Kırşehir Çocuk Şube Müdürlüğü personeli olarak katılımı ile pandemi tedbirleri doğrultusunda defin işlemi gerçekleştirildi.

Merhum Polis Memuru Oğuzhan FİDANCI’ya Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine ve Yüce Milletimize Başsağlığı dileriz.

Ruhu Şad Olsun.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber.com ailesi olarak; hayatını kaybeden Nevşehirli polis memuru Oğuzhan Fidancı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul'ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

15.02.2021