Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar Köyü Derneği Kuyder İyilik Yaymaya Devam Ediyor...

Mutluluğa vesile olmak, yüreklere dokunmak, dünyanın en güzel duygusudur, sizde mutluluğa ortak olun diyerek her gün yaklaşık 800 çocuğun susuzluk ve buna bağlı hastalıklardan dolayı hayatını kaybettiği Afrika için yola çıkan derneğimiz Kuyder' in, Afrika'nın ezilen sömürülen yokluğa mahkum edilen ülkesi  Uganda için Sünnet ve Su Kuyusu organizasyonu tüm hızıyla devam ediyor.

Bugüne kadar yaklaşık 600 çocuğumuzun sünneti gerçekleştirildi. Su Kuyularının 8 tanesininde ilk kazması 23 mart 2019 tarihinde proje sorumlumuz Mahmut YILMAZ tarafından Uganda’da vuruldu. 

8 Temmuzda kuyuların resmi açılışı için Dernek Başkanı Hayri GÖKTAŞ , Muhasip Üye Fedai YILMAZ ve Proje sorumlusu Mahmut YILMAZ Uganda’ya gidecektir. 

Bu organizasyon da 8 adet kuyunun açılışının yanında ilave olarak  2 adet kuyununda ilk kazması vurulacaktır. Bu güzel yolculukta oradaki çocuklar için  bayramlık kıyafetler , oyuncak gibi çeşitli hediyeler götürülecektir, ayrıca kurban kesim organizasyonumuz  ve erzak dağıtımımız da olacaktır. Maksadı yeryüzüne iyiliği yaymak olan bu hayırlı organizasyona yaptığınız katkılardan dolayı tüm üyelerimize ve yardımını esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Unutmayalım ki kötülüğü bitiremeyebiliriz ama iyiliği çoğaltmak bizim elimizde...

İRTİBAT TEL : Mahmut YILMAZ  0 533 921 50 26