Nevşehir Ülkü Ocakları bir anlamlı sosyal projeye daha imza atarak; "Maskemi Takıyorum Vebâle Girmiyorum" ismiyle maske takma kampanyası başlattı.

"Maskemi takıyorum vebâle girmiyorum!"

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, yaptığı açıklamasında; "Geçirdiğimiz bu zor günlerde malumunuz üzere vaka sayısı hayli bir artış göstererek her birimizin evine gün geçtikçe daha çok yaklaşmakta. Tedbirler birçok alan ve bölgede yok sayılmakta. Tespitlerimiz neticesinde şehrimizde de tedbirlere uyma oranı düşmekte. Buna oranla da hasta sayımız yükselmekte. Bir kez daha tedbirlerimizi hatırlatarak üst düzeyde hijyen, sosyal mesafe ve maske kuralına uyma konusunda halkımızı uyarıyoruz.
Kendimiz için değilse ailemiz için, ailemiz için değilse vebale girmemek için maske takmanın önemini bir kez daha vurgulayarak tüm halkımızı tedbirlere uymaya davet ediyoruz." dedi.

Kampanya kapsamında Nevşehir'de özellikle gençlerin bu kampanyaya katılarak maskeli çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker'in facebook hesabına etiketlemesi bekleniyor.