MasterChef Türkiye, her bölümde gerek farklı oyun formatları ve yemekleri ile gerekse farklı şehirlerden yöresel lezzet sunumlarıyla seyircilerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

MasterChef Türkiye Nevşehir Kapadokya Bölgesi'nin neresinde çekildi? İşte merak edilenler...

Edinilen bilgilere göre, MasterChef Türkiye bu hafta Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekimleri tamamlandı. Yarışmanın juri koltuğunda yer alan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'da Kapadokya'dan büyülendiklerini ifade ettiler.

28 Kasım'da yayımlanması planlanan MasterChef Türkiye çekimleri için Ürgüp'e gelen Acun Ilıcalı, önce sabah erken saatlerinde Kapadokya'da balonla uçtu daha sonra ailesi ile birlikte konakladığı Kayakapı'da kahvaltı yaptı. Bir süre Kayakapı'da istirahat eden Acun Ilıcalı, Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler ve Royal Balon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler ile de bir süre görüştü.

Dinler; "Televizyonun dahi çocuğu" olarak adlandırılan ve bu unvanı sonuna kadar hakeden Sayın Acun Ilıcalı'yı Kültür Turizminin Başkenti Ürgüp - Kapadokya'da misafir etmenin mutluluğunu yaşadık .Bu keyifli hatıra için kendisine teşekkür eder, en yakın zamanda yine bekleriz" dedi.

Dinler ve Sivrioğlu hasret giderdiler...

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamada; "10'ar yıl arayla (1993 vs. 2003) mezun olduğumuz Bilkent Üniversitesi - Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümümüzün gururu, Masterchef Türkiye'nin çok sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nu Ürgüp'te ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyduk. Keyifli günlerde tekrar ağırlayabilmek üzere, ayağına sağlık okuldaşım" dedi.

MasterChef  Türkiye juri üyelerinden Somer Sivrioğlu yaptığı paylaşımında; "Bilkent Üniversitesi'nden okuldaşım Yakup Dinler kardeşimle ve Mehmet Dinler'le beraber yarattığı Kayakapı tesisiyle ne kadar gurur duysak az. Bir butik otel hastası olarak, bence Türkiye'nin en iyi butik otellerinden birini yaratmışlar, zaten Saffet Emre Tonguç'un çok değerli Butik Oteller Türkiye ekibi de oradaydı. Ellerinize sağlık." paylaşımında bulundu.

Öte yandan MasterChef Türkiye yarışması Ürgüp ayağının yayınlanacağı tarih önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.