Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve Müdürlüğümüz iş birliği ile hazırlanan "Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı"nın editörü MEB Öğretmen Yetiştirme ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Sayın Dr. Volkan Hasan KAYA, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'i makamında ziyaret etti.

Daire Başkanı Sayın Dr. Volkan Hasan KAYA başta Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR olmak üzere kitabın hazırlanmasında emeği geçen ARGE ekibimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerini sunarak kitabın basılı örneklerini ve emeği geçenler için hazırlanan teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR nazik ziyaretlerinden dolayı Daire Başkanı Sayın Dr. Volkan Hasan KAYA'ya teşekkür ederek her zaman Bakanlığımızın destekçisi olduğumuzu ifade etti.

"Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı"na ilişkin çalışmalar Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi akademisyenleri tarafından yapılmış olup kitap Müdürlüğümüz ARGE ekibiyle birlikte 18 öğretmenimizin çalışmaları ile hazırlanmıştır. "Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı" öğrencilerimizin geleneksel sanatlarımızla buluşturulması, kültürel mirasımızın yaşatılması, uygulamalarla seramik sanatının sürdürülmesi amacıyla okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselere yönelik uygulama etkinlik plan örnekleriyle öğretmen ve öğrencilerimize yol gösterecek niteliktedir.

Basımı yapılan "Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı" dijital ortamda da Bakanlığımızın web sayfasında öğretmen kitaplığı bölümünde öğretmenlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bağlantı Adresi: https://ogretmen.meb.gov.tr/kitap/seramiketkinlik/index.html