İHH Nevşehir İl Temsilciliğinin başlattığı, İdlib’teki mültecilere briketten ev yapımı başta olmak üzere çeşitli yardımların ulaştırılacağı kampanyaya Memur-Sen İl Temsilciliği ve bağlı sendikalarda destek olacak.

Kampanya ile ilgili çalışmaların koordinasyonu için bir araya gelen Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Çiftci ve İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, yapılacak çalışmaları gözden geçirdiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Çiftci, “İHH’nın başlattığı ve İdlib’teki mülteci, Müslüman kardeşlerimize yönelik yapılacak olan kampanyayı koordine etmek için bir araya geldik. “Bir Çatıda Sen Ol” isimli kampanya ile ilgili birlikte ortak bir proje yapacağız. Oradaki kardeşlerimize sığınabilecekleri briketten ev projesine Memur-Sen konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın ve üyelerimizin de katılımını sağlayacağız. Umarız hedeflediğimiz aşamaya ulaşırız” ifadelerinde bulundu.

Memur-Sen Konfederasyonu ve bağlı sendikaların söz konusu kampanyaya desteklerini önemsediklerini dile getiren İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel ise desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.