Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ile Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığınca düzenlenen kan bağışı kampanyasında yaklaşık 50 ünite kan bağışında bulunuldu.

Nevşehir Ülkü Ocakları binasında Fırat Çakıroğlu konferans salonunda düzenlenen kan bağışı kampanyasına ülkücü camia ilgi gösterdi. 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanında Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı da kan bağışı kampanyasına destek sağladılar. 
Milliyetçi Hareket Partisinin bu tür sosyal sorumluluk projelerine önem verdiğinin altını çizen İl Başkanı İlhan Kaya, önümüzdeki günlerde kan bağış kampanyalarının periyodik aralıklarla sürdürüleceğini de ifade etti. 
1 damla kan bağışının insan hayatı için büyük önem taşıdığının bilinciyle başlatılan kan bağışı kampanyasında işbirliği yapan Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığına ve kan merkezi görevlilerine teşekkür eden İl Başkanı Kaya, kampanyaya destek veren İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici ve ülkücü gençlere, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin ve sendika yöneticilerine, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.