AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz,“1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında "Cami- Gençlik Buluşması" programına katıldı.

Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması programında; sabah namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, tesbihat yapıldı, gençlerle birlikte namaz kılındı ve dualar edildi.

Sabah namazının akabinde İl Müftüsü Yakup Öztürk, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri programda,okunan Hatm-i Şeriflerin duasını yaptı.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen Sabah Namazı Cami Gençlik Buluşmasına proğramı sonrası Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, programa katılan öğrencilerle ve geçlerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Cami çıkışında ise, programa katılanlara sıcak çorba ikram edildi.

Merkez Alibey Camii’nde sabah ezanıyla başlayan programa; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Müftüsü Yakup Öztürk, STK Temsilcileri, Oda başkanları, öğretmenler, Kur’an Kursu öğrencileri, KYK Yurtlarında kalan Üniversiteli gençler ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir/Alibey Camimizde sabah namazı buluşmasında hemşerilerimizle 7’den 70’e bir arada olmaktan mutluluk duyduk. ‪Cami hayattır, cami hayatın merkezidir. Camiler ve din görevlileri haftamız da kutlu olsun. Çocuklarımızla beraber her Ezan-ı Muhammedînin ardından camilerde buluşalım‬. Camiler, toplumun kültür merkezlerindendir." dedi...