Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Yaz Tatiline girmesini değerlendiren, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, tatili fırsat bilerek ilçeleri köy köy dolaşarak vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz bu kapsamda, Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı, Doğala ve Suvermez köylerine ziyaretlerde bulundu, muhtarlar ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Cuma namazını Derinkuyu ilçesinde vatandaşlarla birlikte kılan Milletvekili Açıkgöz, cami çıkışında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnafla da bir araya gelen Açıkgöz, sohbet ettiği vatandaşların taleplerini dinledi.

Sohbet ettiği vatandaşlarla teker teker tokalaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Derinkuyu’muzda Cuma’nın bereketini; 

✅ Çakıllı,

✅ Doğala,

✅ Suvermez 

köylerimizi hazirunumuzla ziyaret ederek, samimiyet ve muhabbetle hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. " dedi.

Milletvekili Açıkgöz; “Gelecek Seçimler İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz”

Milletvekili Açıkgöz meclisin tatile girmesiyle birlikte bu süreci vatandaşlarla en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade ederek, “AK Parti olarak bizler gelecek seçimleri değil gelecek nesiller için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Meclisin tatile girmesiyle birlikte soluğu sevdamızın adı Nevşehir’imizde aldık. Bir yandan ilimize kazandığımız projeleri yerinde inceliyor diğer yandan mahalle mahalle, ilçe beldeleri köy köy gezerek heşehrilerimizin taleplerini dinliyoruz. Tabii ki bazı yollar uzun, bazı yükler ağır, bazı mücadeleler çetin olur. Onurlu bir duruş ister, inanmış bir yürek ister, adanmış bir aşk ister. Bu yolda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına olan inancı gibi çalışkanlığı da bizim şiarımızdır. Bizlerde bu şiardan ilham alarak yollardayız. Hamdolsun, ziyaret ettiğimiz tüm hanelerde vatandaşlarımızın teveccühüne mazhar olmak bizim için son derece kıymetli. İnşallah yaz dönemi boyunca AK ailemizin tüm fertleriyle durmadan, usanmadan gönüller yapacağız, gönül köprüleri kuracağız. 2001 yılından bu yana bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bu desteğe layık olmak için gece gündüz demeden durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün Derinkuyu ilçesi ziyaretine Derinkuyu Kaymakamı Muhammet Yılmaz, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru da eşlik ettiler.