TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Haftalık olağan vekil vatandaş buluşmasına devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; 'Görüştüğümüz her kardeşimizin AK Parti'ye dönük muhabbet ifadeleri ve gerek hükümet ve gerekse yerel hizmetlere ilişkin beğenileri huzur katsayımızı artırıyor. Hemşehrilerimizin kucaklayan, sahiplenen yaklaşımlarına minnettarız.' dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlar ile tek tek görüşerek taleplerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz, halk günü kapsamında vatandaşların dilek ve isteklerini dinledi.

Milletvekili Açıkgöz;" Sevdamız Nevşehir için AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda hemşerilerimizle haftalık olağan görüşmelerimize devam ediyoruz. AK PARTİ, milletimizin partisidir. Milletimize hizmet yolunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Gönül Seferberliği’mize devam ediyoruz..." dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.