AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Gülşehir ve Kozaklı İlçelerini Ziyaret Etti...

Meclis tatilde ama Açıkgöz boş durmuyor...

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nin tatile girmesiyle birlikte geldiği seçim bölgesi memleketi Nevşehir'de Kanaat Önderleri, STK, esnaf, Parti, Belediye, Valilik ziyaretlerinin yanı sıra şehrin merkezi ile birlikte, ilçe, belde ve köylerini de dolaşarak vatandaşların varsa sorunlarını ve taleplerini dinliyor, AK Partiden ve kendilerinden beklentilerini dinleyip not alıyor.

Milletvekili Açıkgöz, Gülşehir ve Kozaklı İlçelerini Ziyaret Etti 

Yoğun bir çalışma temposunu geride bırakan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM’nin 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte Gülşehir ve Kozaklı İlçelerinde vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı buldu.

Açıkgöz, şehit kardeşini yalnız bırakmadı...

Milletvekili Açıkgöz, ilk olarak güne Nevşehirli şehidimiz Hakan Demirci’nin baba ocağında düzenlenen kardeşinin düğününe katılarak  başladı.

Burada vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterdileri Milletvekili Açıkgöz; "Kozaklılı şehidimiz Hakan Demirci’nin emaneti kıymetli kardeşinin düğününe şahitlik ediyoruz. Rabbim, hayırlı eylesin.‬ Onlar bize, ay yıldızlı bayrağımıza rengini veren, bu ülke için canını feda eden Aziz Şehitlerimizin emaneti; her daim yanlarındayız, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Açıkgöz Gülşehir ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Gülşehir’imizdeyiz.‬ ‪Gülşehirli hemşerilerimizle hasbihal ederek; Av. Fatih Çiftci Başkanımızın ve AK kadrolarımızın çalışmalarıyla çehresi değişmeye başlayan, daha da güzelleşen Gülşehir’imizi konuştuk.‬ Bizler çalışacağız Sevdamız Nevşehir kazanmaya devam edecek." dedi.

Açıkgöz; "Her zamana halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz.  Fırsat buldukçada ilçelerimizi, belde ve köylerimizi de ziyaret ederek gerek teşkilat mensupları ve gerekse vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.