AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Nevşehir’imize teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci ve  Nevşehir hazirunumuzla birlikte; AK Parti İl Başkanlığımızı, MHP İl Başkanlığını ve Nevşehir Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettik. Ardından yarım assırdır devame den Ürgüp Bağ Bozumu Festivaline katıldık." dedi.

Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl 50.’si düzenlenen Ürgüp Uluslararası Bağ Bozumu Festivaline katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Masalkent Ürgüp’ümüzün; tarihini, kültürünü, tarımını, bölgesel işaretli ürünümüz üzümümüzü ve birçok değerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci, hazirunumuz, hemşehrilerimiz ve konuklarımızla bereketi paylaşıyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Festivalde emeği geçen Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk’e, AK kadrolarımıza ve herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, festivaldeki açılış konuşmalarının ardından festival alanındaki köy stantları ve kadın kooperatiflerinin stantlarını gezerek üzüm üreticileriyle sohbet etti.