Nevşehir’de 60’a yakın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu milli irade platformu referandum için çalışmalarını hızlandırdı.
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programda 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumun ülkemiz ve milletimiz için önemi dile getirildi.
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen’in de katıldığı programa Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, AK Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Milli irade platformuna katılan Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri katıldı.
Memur-Sen ve Milli İrade Platformunun ilimizdeki çalışmalarını içeren slayt gösterilerinin izlenmesiyle başlayan programda Platform sözcüsü Mustafa Özdemir, Platformun şu ana kadar ilimizde yaptığı çalışmaları ve 16 Nisan referandumunun ilimiz, ülkemiz ve İslam dünyası açısından önemini dile getiren konuşmasıyla sürdü.
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Emin Esen’in konuşmasıyla süren toplantıda STK’lar referanduma evet pankartıyla objektiflere de poz verdi.