28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında, ülkemizdeki mühendislik eğitiminin hem akademi hem sanayi perspektifinden ele alınacağı, tespit edilen sorunlara çözüm önerilerinin sunulacağı "Mühendislik Eğitimindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu Zirve Buluşmamız, Kapadokya - Ürgüp -te gerçekleştiriliyor.

Mimar Sinan Mühendisler Birliği tarafından Önceki yıllarda Akçakoca, Afyonkarahisar ve Konya’da gerçekleştirilen zirve programı, bu yıl 28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Nevşehir Kapodakya’da gerçekleştiriliyor.

Mimar Sinan Derneği Mensubu mimar Ve Mühendisler, Türkiye'de Mimar ve Mühendis eğitim sorunlarını Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde tartışıyor.

Ülkemizin farklı illerinden 300 üyemizin aileleri ile katıldığı bu etkinlik özel sektör, kamu ve üniversite çevrelerinden önde gelen yönetici, mühendis ve mimarları bir araya getiriyor.

Her yıl farklı bir temanın işlendiği zirvenin bu sene ki konusu «Mühendislik Eğitimindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri»
mühendislik eğitiminin hem akademi hem sanayi perspektifinden ele alınacağı, tespit edilen sorunlara çözüm önerilerinin sunulacağı Zirve Buluşmasının açılışına Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Doçent. Dr. Hasan Ali Çevik, 
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da katıldı.