Birçok köyün aksine yapılan çalışmalarla muhtarlığa ait araç parkurunu genişleten Boğaz köyü muhtarlığı, şimdi de yeni bir hizmet aracını köye kazandırdı.

Boğazköy muhtarı İbrahim Taşdemir, köy muhtarlığının araç parkurunu genişletmeye devam ediyor. Birçok köy muhtarlığının aksine köyün ve köylünün ihtiyacının karşılanması amacıyla muhtarlığın imkanlarını kullanarak hizmet araçları alan Muhtar Taşdemir, geçtiğimiz hafta aldığı hizmet aracı ile de büyük sükse yaptı. Sayaç okuma, posta hizmetleri ile tarım arazileri kontrolleri ve malzeme taşıma işinde kullanmayı amaçladıklarını belirten Muhtar İbrahim Taşdemir, yeni alınan aracın köy halkına hayırlı olmasını diledi.

Boğazköy muhtarlığına ait araç parkurunda, Kepçe, Morkglu cenaze aracı ve hafif ticari aracı bulunuyor.

Muhtar Taşdemir, vakıf yönetimine seçildi

Öte yandan Boğazköy muhtarı İbrahim Taşdemir, Nevşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. Bu son görev ile birlikte Muhtar Taşdemir'in sorumluluk ve görev alanlarıda genişledi. 

Bi̇r Koltukta Beş Karpuz...

Birlik Vakfı ve Nevşehir Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği KÖYDES yönetim kurulu üyeside olan Boğazköy muhtarı İbrahim Taşdemir, muhtarlığın dışında Boğaz Köyü Kalkınma Kooperatifi'nin de yönetim kurulu başkanlığınıda yapıyor. Muhtar Taşdemir, bu son görev ile birlikte  Nevşehir SYDV Vakfı yönetim kurulu üyeleğini de yürütecek.

Bizim muhtara 40 bin kere maşallah.

Boğazköy sakinleri ise gerek köylerinde yapılan hizmetlerden gerekse Muhtarları İbrahim Taşdemir'e tevdi edilen yeni görev ve sorumluluklarından dolayı oldukça mutlular. Bizim muhtarımız gibisi yok ... Hem tuttuğunu koparıyor hemde çok çalışkan. Allah işini gücünü rast getirsin. Biz kendisinden razıyız Allah'ta razı olsun" diyorlar.