30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü Zafer kutlamaları proğramı için Nevşehir'in turistik beldesi Uçhisar kasabasına gelen ünlü sanatçı Mustafa Keser, istanbul depolama, Love Bells Cappadocıa Otel'de konakladı.

Mustafa Keser Love Bells Cappadocıa Otel'de testi kebabı kırdı...

Muhteşem sesi, şahane performansı ve eşsiz şarkıları ile Uçhisarlılara unutulmaz bir gece yaşatan sanatçı Mustafa Keser, konserin ardından Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ile birlikte Nevşehirli iş insanı Adnan İşbilir'in özel konuğu olarak Love Bells Cappadocıa Otel restaurantta Coğrafi işaretle tescillenen Nevşehir'in meşhur testi kebabından tattı. 

Böylesine anlamlı bir günde Uçhisar'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Mustafa Keser, ev sahipliği için Belediye Başkanı Osman Süslü ve İş insanı Adnan İşbiler'e de teşekkür etti.

Koyu bir sohbetin yapıldığı yemekte Mustafa Keser Nevşehir testi kebabına masadakiler ise sanatçının yaptığı espriler ve anlattığı fıkralarla kahkahaya doydu.

Kendisini Love Bells Cappadocıa Otel'de ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden İş insanı Adnan İşbilir günün anısına Sanatçı Keser'e kravat hediye etti.

Hediyesi için kendisine teşekkür eden Ünlü Sanatçı Mustafa Keser, Belediye Başkanı Osman Süslü, Nevşehirli iş insanı Adnan İşbilir ile oğulları Fatih ve Burak İşbilir ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

Konakladığı Love Bells Cappadocıa Otel'e hayran kaldığını ifade eden Mustafa Keser, "Love Bells Cappadocia, Kapadokya’nın incisi Uçhisar’da, binlerce yıllık mağara evlerin mekanı Tekeli Mahallesi’nde yer alan 4 odalı bir butik otel…Özenle restore edilmiş odalarında, sakinliği, huzuru, konforu, zevkli dekorasyonu ve mükemmel servisi ile tekrar tekrar gelmek isteyeceğiniz bir mekan olarak tatilinizde unutulmaz mutlu izler bırakacaktır. Israrla tavsiye ediyorum" dedi.