Ürgüp Kaymakamlığı himayesindeki ''Hayatın Anlamı Kitap'' Projesi kapsamında Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa köyünde bulunan Eleni Kilisesinde Müzik eşliğinde kitap okuma etkinliği yapıldı. 

Öğretmen ve öğrenciler müzik eşliğinde kitap okumanın hazzını yaşadılar. Okuma etkinliğine katılan Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler birlikte bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yürütülen Hayatın Anlamı Kitap projesi kapsamında Mayıs ayı mekan okumasını Dünya'nın en iyi turizm köyü seçilen Mustafapaşa'da Eleni Kilisesinde gerçekleştirdik. Ürgüp Kaymakamı Sayın Mehmet Maraşlı, proje koordinatörü Sayın Arzu Maraşlı,YEĞİTEK eTwinning Ulusal Destek Servisi Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal, İzleme ve Değerlendirme Sorumlusu Ezgi Ulutan,İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Polat ile öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinliğe değerli müzisyenlerimiz Doçent Doktor Sayın Emin Erdem Kaya, Doçent Doktor Sayın Özlem Kılınçer, Doktor Özge Kaya enstrümanlarıyla eşlik ettiler. Sanat, tarih ve kitapların buluştuğu etkinlik sonrasında Mustafapaşa Köyü muhtarı Sayın Gültekin Kan Eleni Kilisesi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.