Nar Kasabasında 19 Mart Pazar Günü Saat 13;30 da Başlayıp Saat 17:30 a Kadar Devam Eden Proğram Muhteşem Oldu.

İstiklal Marşı Ve Kur’an Tilaveti İle Başlayan Program , Şevki Yılmaz Hocanın (Türkiyemize Baş Olmak Yakışır ) Konferansı Sonrasında , Sanatçı Esat Kabaklı Konseri İle Devam Ettti. Efsane Proğram , Sanatçı Yusuf Güney’in Sahne Almasıyla Sona Erdi.

Açılış Konuşmasını Yapan Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş Tüm Katılımcılara Hoş Geldiniz Dedikten Sonra , Dün Ömer Halis Demirin Mezarı Başında Kuran Okudugunu Söyledi , Şehitler Bizlerin Varlık Sebebidir, Onları Asla Unutmayalım Dedi. Bugünde Sizlerle, Bu Vatan Ugruna Şehit Olmuş Tüm Şehitlerimizin Ruhu İçin , Hep Birlikte , İçimizden 3 İhlas Bir Fatiha Okuyalım Dedi. Konuşmasının Son Bölümünde , Saygının , Sevginin , Barışın, Huzurun Var Oldugu, Gıybetin , İftiranın , Ve Tüm Kötülüklerin Yok Olduğu , Cumanın Bayram Oldugu Bir Türkiyede Yaşamak Dileklerimle Hepinize Saygılar Sunuyorum Diyerek Mikrofonu Şevki Yılmaz Hocaya Bıraktı.

Şevki Yımaz Hoca Konuşmasına Başlarken, Başkan Erdoğmuşun Elini Tutarak Havaya Kaldırdı , Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda Ali Erdoğmuş Kardeşimle , Buğün Buraya Türkiyemize Baş Olmak Yakışır Konferansı İçin Geldik , Ülkemiz Kritik Bir Dönem Yaşamakta , Tüm Şer Güçler Birlik Olmuş , Tayyip Bey Kardeşimizin Gitmesini İstemekte , Buğüne Kadar Ülkemizde Başkanlık Sistemi Olsaydı , Darbeler Olmazdı. Dış Güçler Ve İçimizdeki Feto Hainleri , Kripto Fetocular , Başkanlık Sistemini İstemezler, Onun İçin Evet,Evet,Evet Diyoruz. Çoşku Dolu Konuşmalar Yapan, Başkanlık Sistemine Niçin Evet Denmesi Gerektiğini Anlatan, Şevki Yılmaz Hocanın, Köküne Kadar Osmanlıyız , Köküne Kadar Osmanlıyız , On Altı Nisan Da Evet Oylarınızla Mazlumları Sevindirecekmisiniz, Sevindirecekmisiniz Sorusuna , Dinleyenlerden Evet, Evet, Cevabını Alan Hoca , Türkiye Cumhuriyetinin Yakın Tarihinden Bilgiler Verdi. Menderesin Asılmasının Gerçek Sebebini Anlattı. Şer Güçlerin, İsrail Amerikan Uşaklarının, Türkiyemiz Üzerindeki Oyunlarını , Anlattı. Alparslan Türkeşe Yapılanları , Muhsin Yazıcıoğlu Na Ve , Özala Yapılan Suikastlerin Perde Arkasın Da Dönen Oyunları Anlattı. Şevki Yılmaz Hoca , Ülkemize Sahip Çıkan , Tüm Vatan Severlere Ve Devlet Bahçeliye Teşekkkür Etti. Türkiyemiz Dünyaya Baş Olacak Allahın İzniyle Dedi.

Ümmet Ve Ana (Analık) Kavramlarından Bahsetti, Ne Manaya Geldiğini Anlattı.

Şevki Yılmaz Hocanın Konuşması Bittikten Sonra ; Sanatçı Esat Kabaklı Nın Konseri Başladı. Esat Kabaklıyı Dinleyen Katılımcılar , Çanakkale, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğul Ve O Mubarek Bayrak İşte Bu Bayrak, Parçaları Sanatçıyla Birlikte Söylediler.

Proğramın Son Bölümünde İse Yusuf Güney Ve Ekibi Konserine Başladı.

Gençlerin Beğenisini Kazanan Yusuf Güney , Söylediği Tüm Parçaları Gençlerle Birlikte Söyledi.
Proğramdan Memnun Kalan Tüm Katılımcılar , Başkan Erdoğmuşa Teşekkür Etti. Efsane Proğram Böylelikle Sona Erdi.
Başkan Erdoğmuş La Proğram Sonrasında Yapılan Röportaj Ve Programın Videosu Daha Sonra www.fibhaber.tv de Yayınlanacaktır.