Nevşehirli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği Başkanı Kazım Tekin beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof Dr. Semih Aktekin'i İstanbul'da ağırladı.

NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi Vejni Büyük'ün JMK Tektil Şişli'deki terasda ev sahipliği yaptığı NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ile buluşmasına, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir, Hayırsever iş insanı Fazıl Çekirdekçi, İTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Bilgi ve Acer Pro Yazılım Fatih Acer katıldı.

Konu hakkında açıklamda bulunan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin; "Yönetim Kurulu üyelerimizle bugün NEVÜ Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Semih Aktekin'i ağırladık. Yaptığımız görüşmede, NEVBİAD ve Üniversitemiz iş birliğinde hangi projeler üzerinde çalışabiliriz. Öğrencilerin Nevşehir HBV. Üniversitesini tercih etmelerini sağlamak adına NEVBİAD olarak nasıl katkı sağlıyabiliriz. Üniversitemizde okuyan yada okumak isteyen dar gelirli öğrencilere burs imkanı sağlayarak tercihlerini Nevşehir'den yana nasıl yönlendirebilirizi masaya yatırarak istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli geçen toplantımızın ikinci ayağını gerçekleştirmek için en kısa zamanda Nevşehir'de yeniden bir araya gelme konusunda görüş birliği sağladık. Sayın Rektörümüze çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.
 

NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehirli değerli hemşehrimiz, JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük'de, JMK teras'ın onur konuğu olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Semih Aktekin Hocam ile bir araya geldik. Nevşehir ve eğitim üzerine güzel bir sohbet oldu" dedi.

NEVÜ Rektörü Prof.Dr. Semih Aktekin'de ev sahipliği ve güzel misafirperverlikleri için NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün başta fiziki yapılanması olmak üzere bugünlere gelmesinde özellikle İstanbul'da yaşayan  Nevşehirli iş insanları, bürokratlar ve hayırseverlerin büyük desteklerinin olduğunu belirten Rektör Aktekin, kendilerine bir kez daha minnettarlığını dile getirdi. Sizlerle birlikte, Üniversitemizin bundan sonrada belirlediği hedefler doğrultusunda şehrin ve bölgenin sahip olduğu değerleriyle birlikte büyüyüp gelişmesinde toplumun her kesimiyle ikili işbirliklerinin artarak devam edeceğini söyledi. 

Nevşehir Eğitim Sevdalıları buluşması günün anısına çekilen fotoğraf iyi dilek ve temennilerle son buldu.