Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki yöneticiler, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Savran, NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki derneğin yönetim kurulu üyesi Nevşehirli bürokrat ve iş insanlarını makamında ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuklarına Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve gerçekleştirilecek olan çeşitli projelerine ilişkin bilgiler veren Başkan Savran, konukları ile bir süre istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan NEVBİAD Başkanı Tekin ise, Nevşehir’de yaşanan gelişmeleri her zaman büyük bir heyecanla takip ettiklerini ifade ederek Başkan Savran'a çalışmalarında başarılar diledi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da ziyarete ilişkin açıklamasında; "Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki, Nevşehirli bürokrat ve iş insanlarını belediyemizde ağırlıyoruz. Şehrimiz ile ilgili ticari konuları ele aldık. Anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.